fbpx
Nyomj Entert

Újabb Uppgradera elemekkel hackelhetünk IKEA termékeket

Felbuzdulva előző IKEA-hack kollekciójának sikerein, további öt új terméket is tervezett. A projekt során nem csak saját igényeire és tapasztalataira hagyatkozott: a fejlesztésbe egy aktív felhasználói közösséget is bevont. Megérkezett Miklósi Ádám legújabb Uppgradera kollekciója!

Miklósi Ádám nagy rajongója az IKEA-nak, de nemcsak mint felhasználó, hanem mint formatervező is vizsgálja a termékeiket. Az Uppgradera nevű kollekciót még tavaly indította útjára, amelyben saját tapasztalataiból kiindulva öt IKEA termék felhasználás során felmerülő hibáját javította ki 3D nyomtatás segítségével. A kiegészítő elemek nemcsak kellemesebbé és hatékonyabbá teszik a felhasználói élményt, de a distributed design szemléletét is követik, miszerint az Uppgradera kollekció darabjai bárki számára digitálisan elérhetők, és a világ bármely pontján legyárthatók. Az új, 2021-ben induló termékcsalád is ugyanezt a tervezői attitűdöt képviseli. „A kollekció új elemeinél továbbra is az IKEA legnagyobb számban gyártott és elérhető termékeire helyeztem a fókuszt, hiszen ezek többségénél jelentkezik az egyedi felhasználói igények lemorzsolódása. Az új kollekcióval a tervezői szemléletmódot is szeretném szélesebb körben megismertetni, többek között magával az IKEA-val is” – emelte ki Ádám.

Az Uppgradera brand ezúttal a SUNNERSTA falisínt és tárolót, a NÄVLINGE és HÅRTE asztali lámpát, valamint a SOCKER locsolókannát veszi gorcső alá.

Uppgradera | Web Instagram
Miklósi Ádám | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük